Calitatea Vietii

Discutia cu membrii familiei si copiii

 

Cum vei comunica cu membrii familiei despre lupta pe care o vei avea de dus cu cancerul de san depinde

Citeşte mai departe...

De vorba cu cei miciUnul dintre cele mai dureroase aspecte legate de cancerul de san diagnosticat este legat de cum le vom comunica acest lucru copiilor,

Citeşte mai departe...

Genetica si istoricul familiei

 

Fiicele mele vor mosteni cancerul de san de care am suferit eu?

Citeşte mai departe...

Cancerul de san si importanta mentinerii unei stari generale bune

 

Mentineti-va greutatea corporala in limitele normale de-a lungul intregii vieti.

Citeşte mai departe...

Exista o legatura intre stres si cancerul de san?

 

In decursul timpului, cercetatorii au studiat posibilele interactiuni pe care le poate avea stresul asupra cancerului de san.

Citeşte mai departe...

Subcategorii

 • Familia

  Nu exista o singura definitie pentru “familie”, dar ceea ce-i tine la un loc pe membrii acesteia este o promisiune de a trece impreuna prin experientele vietii. Va rugam sa va faceti timp sa cititi urmatoarele randuri despre familiile ce trec prin experienta cancerului la san -  de aceasta data din perspectiva copiilor, a parintilor si nu in ultimul rand al partenerilor.

 • Prieteni si colegi de munca

  Daca ai o prietena sau o colega de munca ce a fost diagnosticata cu cancer de san mai mult ca sigur vei dori sa stii cum o poti ajuta.

  Cu siguranta vei dori sa stii mai multe despre situatia prin care trece. Va trebui sa tii cont intotdeauna si de faptul ca cea care a primit vestea teribila a cancerului de san va dori sa se retraga cumva din viata publica pentru a lupta cu boala cat mai deoarte de ochii lumii. Trebuie sa ii poti respecta decizia si sa o faci sa inteleaga ca esti acolo sa o ajuti sa celebreze atunci cand totul va lua sfarsit cu bine.

 • Stilul de viata
 • Viata intima

  Intr-un cuplu este foarte importanta comunicarea deschisa si impartasirea sentimentelor. 

 • Produse special create pentru tine

  Sunt producatori care, in urma studiilor si a intelegerii indeaproape a nevoilor pe care le au femeile care au suferit de cancer la san, au reusit sa creeze produse speciale post mastectomie. Protezele de san, sutienele post mastectomie si costumele de baie post mastectomie se imbunatatesc constant atat ca functionalitate prin adaptarea ultimelor tehnologii la procesul de fabricatie, cat si estetic prin adoptarea ultimei mode in design. 

 

Loading ...